Accountmanager ICT

Jij bent de aangewezen persoon om bedrijven te helpen om doelstellingen te realiseren waar ze eerder alleen van hadden durven dromen!

Over de vacature

Bij IRIS one helpen we mensen en bedrijven om iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. We geloven erin dat onze telecommunicatie oplossingen een actieve bijdrage leveren aan ‘tijd- en plaats-onafhankelijk werken’.

 

Daarnaast bevelen onze klanten ons aan bij anderen en dat moet iedereen weten! Zeker bedrijven waar we nog geen zaken mee doen en daarvoor zoeken we jou!

 

Op het hoofdkantoor van IRIS one in Rosmalen hebben we per direct een uitdagende baan voor jou als ‘Accountmanager IT’.

 

Je wordt verantwoordelijk voor het contact leggen met-, en binnenhalen van-, bedrijven die nog geen zaken met ons doen. New Business dus!

 

Marketing heeft ze al in het vizier en met jouw creativiteit en scherp inzicht in processen zet je de juiste stappen om de toegevoegde waarde van onze IT-oplossingen duidelijk te maken.

Wat ga je doen

Je bent verantwoordelijk voor het binnenhalen van nieuwe ICT business. Daarnaast realiseer jij jouw doelstellingen bij nieuwe klanten binnen het MKB-marktsegment.

Conceptuele verkoop en advisering van ICT-oplossingen inclusief SLA’s en diensten zitten in je bloed.

 

Je stelt salesplanningen op, houdt actief relevante trends en ontwikkelingen in de markt bij en dat alles met het doel jouw klanten nog beter te kunnen bedienen.

Je realiseert en participeert in diverse marketing acties waarbij je nauw samenwerkt met de afdeling marketing. Tot slot heb je commerciële contacten op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Waar voldoe je aan?

Onze ideale kandidaat heeft HBO werk- & denkniveau en minimaal 2 jaar aantoonbare (en succesvolle) ervaring als Accountmanager ICT, bij voorkeur met A-merken zoals Microsoft 365.

 

Je hebt aantoonbare ervaring in het generen van new business en bent representatief en communicatief zeer sterk.

Hierdoor ben je een uitstekende gesprekspartners op verschillende niveau’s.

 

Om het plaatje compleet te maken ben je net als je toekomstige collega’s een teamspeler met een winnaarsmentaliteit.

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie van ‘Accountmanager IT’ ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het genereren van new business van onze cloud-based IT oplossingen (Office 365 / Microsoft 365 / Azure) en de daarbij horende netwerkinfrastructuren.

 

Hierbij maak je gebruik van het complete IT services producten- en dienstenpakket dat IRIS one biedt. Je zorgt voor het hele commerciële traject vanaf het inventariseren van de organisatiebehoefte tot het vertalen naar de juiste IT omgeving / oplossing.

 

De afspraken worden voor je ingepland. Je zorgt voor het gehele commerciële traject vanaf het inventariseren van de organisatiebehoefte van de prospect tot het vertalen naar de juiste IT oplossing zodat onze toekomstige IT-relaties succesvol ontzorgd worden.

 

Deze prospects bevinden zich met name in het MKB-marktsegment, kortom een veelzijdige en uitdagende baan voor een commerciële professional met veel energie, passie en drive!

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie