ICT Lead Engineer

Bij IRIS one helpen we mensen om iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. We geloven erin dat wat onze ICT Services doen, bepalend is voor hoe stevig je als bedrijf in je schoenen staat. Wij zorgen ervoor dat je snel om kan gaan met veranderingen en boosten de slagvaardigheid van mensen.

Over IRIS one

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van Telefonie en ICT-oplossingen en dit doen we vanuit onze vestiging in Rosmalen. Voel jij je thuis in een snel veranderende markt en vind jij het een uitdaging om ons mee verder te laten groeien?

 

Waarschijnlijk ben jij dan de juiste persoon om bij ons te komen werken, tenminste, als je professionaliteit en werkplezier belangrijk vindt. Net zoals wij de afgelopen jaren gegroeid zijn, zoeken wij in jou diegene die met ons door wil groeien.

Functieomschrijving

Als ervaren ICT Engineer ben jij verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van IT services projecten en alle zaken daar omheen in bedrijf te stellen. Bovendien ben je in staat hierover een heldere en duidelijke instructie en uitleg over de oplossing te kunnen geven. Daarnaast zal je expertise en ervaring ingezet worden om complexe storingen, problemen of andere support vraagstukken aangestuurd vanuit een serviceomgeving remote te verhelpen.

 

Voor de projecten werken je nauw samen met de ICT projectmanager en je collega engineers. Samen ben je verantwoordelijk voor de oplevering conform opdracht, planning en budget van het project. Hierbij ben je als lead engineer het technisch aanspreekpunt voor de klant.

Naast je technische vaardigheden communiceer je makkelijk en voel je je thuis in een informele werkomgeving. De dynamiek van het werken voor verschillende klanten daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s. Je hebt ruime werkervaring en bent in het bezit van rijbewijs B. 

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden

De volgende taken, bevoegdheden verantwoordelijkheden vallen binnen het functieprofiel van een ICT engineer

Wat mag je van ons verwachten

Waar ga je werken

Wij helpen mensen het maximale uit zichzelf te halen, iedere dag! Door te helpen altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van de allerbeste leveranciers. Omdat we het advies, de migratie, de implementatie en support vanuit onze vestiging in Rosmalen verzorgen, maken we zowel gebruik van de kennis en kunde van corporate bedrijven zoals Microsoft, Vodafone en KPN maar dan met de aandacht van de lokale speler.

 

We hechten niet alleen waarde aan onze zakelijke relaties maar ook aan jouw balans tussen werk en privé. Wij zijn van mening dat je daardoor optimaal kunt presteren, waardoor klanten ons nog meer gaan waarderen. Kortom, wij zijn een inspirerende werkgever waar je prettig werkt en waarbij successen samen gevierd worden!

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie