Junior Digital Accountmanager

Jij bent dé aangewezen persoon om organisaties te helpen om doelstellingen te realiseren waar ze eerder alleen van hadden durven dromen!

Over de vacature

Bij IRIS one helpen we mensen en bedrijven om iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. We geloven erin dat onze telecommunicatie oplossingen en ICT services een actieve bijdrage leveren aan ‘tijd- en plaats-onafhankelijk werken’. Daarnaast bevelen onze klanten ons aan bij anderen en dat moet iedereen weten! Zeker bedrijven waar we nog geen zaken mee doen en daarvoor zoeken we jou!

 

Op het hoofdkantoor van IRIS one in Rosmalen hebben we per direct een uitdagende baan voor jou als ‘Digital Accountmanager’. Je wordt verantwoordelijk voor het contact leggen met-, en binnenhalen van-, bedrijven die nog geen zaken met ons doen. Business development dus! Marketing heeft ze al in het vizier en met jouw creativiteit en scherp inzicht in processen zet je de juiste stappen om de toegevoegde waarde van onze ICT-oplossingen duidelijk te maken.

 

Jij bent de aangewezen persoon om deze bedrijven te helpen om doelstellingen te realiseren waar ze eerder alleen van hadden durven dromen! Jij hebt als Digital Accountmanager het vizier op scherp staan voor deze groep en bent vooral bezig om dit klantenbestand voor IRIS one uit te breiden. Dankzij jouw sterke commerciële drive overtuig je klanten en zorg je dat er een handtekening onder het contract komt te staan. Daarnaast zal je ook bestaande klanten managen.

Wat ga je doen

In deze uitdagende functie van ‘Digital Accountmanager’ ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het genereren van new business van onze Telecommunicatie en cloud-based IT oplossingen en de daarbij horende netwerkinfrastructuren.

 

Hierbij maak je gebruik van het complete ICT services producten- en dienstenpakket dat IRIS one biedt. Je zorgt voor het gehele commerciële traject vanaf het inventariseren van de organisatiebehoefte van de prospect tot het vertalen naar de juiste ICT oplossing zodat onze toekomstige ICT-relaties succesvol ontzorgd worden.

 

Deze prospects bevinden zich in het MKB-marktsegment, kortom een veelzijdige en uitdagende baan voor een commerciële professional met veel energie, passie en drive!

Waar voldoe je aan?

Onze ideale kandidaat heeft HBO werk- & denkniveau en minimaal 2 jaar aantoonbare (en succesvolle) ervaring in (telefonische) acquisitie in een B2B-omgeving.

 

Het is een pre als je de ontwikkelingen op de ICT- en telecommarkt kent.

 

Je hebt aantoonbare ervaring in het generen van new business en bent representatief en communicatief zeer sterk.

 

Hierdoor ben je een uitstekende gesprekspartners op verschillende niveau’s.

Om het plaatje compleet te maken ben je net als je toekomstige collega’s een teamspeler met een winnaarsmentaliteit.

Wat mag je van ons verwachten

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrij pensioen! Daarnaast krijg je de beschikking over de voor jou noodzakelijke middelen als een laptop en telefoon.

 

We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar hebt durven dromen… Onze samenwerkingen, met onder andere Vodafone, KPN en Microsoft zorgen ervoor dat je de allerbeste producten kan combineren met de expertise van de vele collega’s binnen IRIS one.

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie