Online Marketeer

Liggen jouw ambities bij online marketing? Krijg jij een kick door het creëren van inspirerende content, het lanceren van een campagnestrategie en ken je de ins & outs van de digitale kanalen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

‘Wij geloven dat organisaties groeien door de mensen die er werken en mensen groeien door de organisaties waar ze werken!’

Functieomschrijving

In deze uitdagende functie van ‘online marketeer’ ben je verantwoordelijk voor de demand generation van onze Telecommunicatie (Mobiele en vaste telefonie) en cloud-based IT oplossingen (o.a. Office 365, Teams & Azure) en de daarbij horende netwerkinfrastructuren (IP/VPN / SD-WAN). Hierbij maak je gebruik van het complete ICT services producten- en dienstenpakket dat IRIS one biedt. Je bent een allround performance-soldaat: je kent de ins & outs van de digitale kanalen, staat mee aan het front om de campagnestrategie op te stellen, en je weet welke content je op welk moment moet inzetten.

 

Je mikt op de doelstellingen, bepaalt mee de KPI’s en raakt precies je doel(groep). Je manoeuvreert langs de hindernissen van social advertising en bent gewapend met brede kennis. En – belangrijk! – je wil méér uit je job halen: meer expertise, meer autonomie, meer waardering en meer plezier.

 

Samen met het productmanagement team, dat bestaat uit verschillende specialisten, werk je aan hetzelfde doel: het bouwen van een sterk, groeiend merk.

Wat ga je doen

Als Online Marketeer bij IRIS one ga je je onder andere bezighouden met;

Waar voldoe je aan?

Wil je bonuspunten verdienen? Die krijg je door, naast Hubspot ervaring, ook nog te kunnen werken met Adobe Creative Cloud en/of ervaring hebt met LinkedIn & LinkedIn Campaign Manager.

Wat mag je van ons verwachten?

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrij pensioen! Daarnaast krijg je de beschikking over de voor jou middelen als een laptop en telefoon. We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar hebt durven dromen… Onze samenwerkingen, met onder andere Vodafone, KPN en Microsoft zorgen ervoor dat je de allerbeste producten kan combineren met de expertise van de vele collega’s binnen IRIS one.

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie