Stage lopen binnen IRIS one?

Dat kan!

Wij zoek op zoek naar enthousiaste studenten die ons team willen komen versterken. Zowel voor een meewerkstage als een afstudeerstage kun jij bij ons terecht!

We zijn naar je op zoek

Wij zijn naar jou op zoek.

Wij zoeken doorlopend stagiaires binnen de volgende vakgebieden: IT (infrastructure, support) Marketing (content & user experience), Sales (groeifocus, sales methodiek) & Product Management (product launches, go to market plannen) Ben jij op zoek naar een stage of afstudeerplek? Laat het ons dan weten, dan maken wij graag een plek binnen IRIS one voor jou vrij! Want werken en leren is perfect met plezier te combineren, óók op je stageplek en zeker bij ons!

Wat maakt stage lopen bij ons nou zo leuk?

Naast dat we een tof IT bedrijf zijn met leuke mensen, halen we het maximale uit onszelf om ervoor te zorgen dat onze studenten een gaaf stageprogramma doorlopen. We zoeken dan ook doorlopend stagiaires op meerdere plekken binnen onze organisatie. Daarnaast trek je samen met alle andere stagiaires op om samen te leren, elkaar te inspireren en je krijgt verschillende trainingen van een aantal collega’s. Een top aanvulling op jouw stageperiode!

 

Dus.. ben jij proactief en ondernemend en een resultaatgerichte aanpakker?
Dan bieden wij jou de vrijheid om díe werkzaamheden te doen die je altijd al uit hebt willen proberen. Wij bieden jou een netto stage vergoeding van 450 euro per maand en goede begeleiding van je persoonlijke buddy en coach!

lara

"Tijdens mijn stage bij IRIS one heb ik veel ruimte gekregen voor het uitvoeren van mijn opdracht, daarbij staan al je collega’s klaar om je te helpen!"

Lara Akinmolayan

Wat moet je doen?

Het is heel eenvoudig; laat ons weten waarom jij graag bij ons het maximale uit jezelf wil halen! En natuurlijk horen we graag van je wat voor soort stage je wil komen doen, wat het onderwerp is en voor welke periode je precies op zoek bent. Kom maar op! Stuur een mail naar e.vandeven@iris-one.nl We zijn benieuwd.

 

Wil je meer weten over wat werken of stage lopen bij IRIS one nou zo tof maakt? Bekijk dan snel areyoutheone.nl

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie