Support Engineer Telecom

Vind je het leuk om klanten te verbazen met jouw proactiviteit en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? Lees dan snel verder.

Over de vacature

Bij IRIS one gaan we er samen met jou voor zorgen dat je de beste wordt binnen je vakgebied! Als Support Engineer ICT ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten bij supportaanvragen die telefonisch en via de e-mail binnenkomen.  Dagelijks helpen we met een team van meer dan 65 professionals bijna 50.000 gebruikers met de allerbeste middelen op het gebied van Telecommunicatie en IT.

 

We zijn eigenzinnig, vooruitstrevend, proactief en doen er alles aan om klanten, leveranciers en collega’s te helpen het maximale uit zichzelf te halen!

Aangezien steeds meer organisaties de weg naar IRIS one weten te vinden, hebben wij jouw hulp hard nodig!

 

Vind je het leuk om klanten te verbazen met jouw proactiviteit en is klantgerichtheid voor jou vanzelfsprekend? Lees verder hoe jij als Support Engineer Telecom bij ons het verschil kan maken voor onze klanten.

Wat ga je doen

De meest belangrijke taak is het aannemen van gesprekken, het verwerken van e-mail en het verwerken van 2e lijns tickets. De tickets hebben hoofdzakelijk te maken van Telecom issues. De tickets moeten worden aangemaakt, indien mogelijk opgelost, uitgezet, bewaakt en indien van toepassing worden gefactureerd. Communicatie met de eindklant en correcte afhandeling hiervan is hierbij van zeer groot belang.  

 

Kenmerkend voor onze Support Engineers is dat ze proactief zijn, een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid hebben. Een van onze belangrijkste doelstellingen is gebaseerd op de vraag; “zou je ons aanbevelen bij iemand anders” hierdoor heeft IRIS one service en proactief handelen hoog in het vaandel staan, jij zal hier een belangrijke spil in zijn.

Waar moet je aan voldoen

Als Support Engineer ben jij het eerste aanspreekpunt voor de klant en daarmee ook het “gezicht” van de organisatie. In bijna alle gevallen handel jij het eerste klantcontact af, het is dus van groot belang de klant een gevoel te geven gehoord te worden in de problemen die ondervonden worden. Jij bent ook degene die te allen tijde de controle en regie zal moet bewaken over de lopende zaken. 

 

Naast je technische vaardigheden communiceer je makkelijk en voel je je thuis in een informele werkomgeving. De dynamiek van het werken voor verschillende klanten daagt je uit. Je bent enthousiast, positief kritisch en je lost graag problemen op voor de klant. Je bent nieuwsgierig in je vakgebied, houdt je kennis up-to-date en deelt deze waar nodig met collega’s. Je hebt minimaal 2 a 3 jaar werkervaring en bent in het bezit van rijbewijs B. 

Wat mag je van ons verwachten

Wij helpen mensen het maximale uit zichzelf te halen, iedere dag! Door te helpen altijd en overal te kunnen werken met slimme IT en Telecommunicatie oplossingen van de allerbeste leveranciers. Omdat we het advies, de migratie, de implementatie en support vanuit onze twee vestigingen in Nederland verzorgen maken we zowel gebruik van de kennis en kunde van corporate bedrijven zoals Microsoft, Vodafone en KPN maar dan met de aandacht van de lokale speler.

 

We hechten niet alleen waarde aan onze zakelijke relaties maar ook aan jouw balans tussen werk en privé. Wij zijn van mening dat je daardoor optimaal kunt presteren, waardoor klanten ons nog meer gaan waarderen. Kortom, wij zijn een inspirerende werkgever waar je prettig werkt en waarbij successen samen gevierd worden!

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie