Telecom Engineer

Bij IRIS one helpen we mensen en bedrijven om iedere dag het maximale uit zichzelf te halen. We geloven erin dat onze Telecommunicatie en ICT Oplossingen een actieve bijdrage leveren aan ‘tijd- en plaats-onafhankelijk werken’. Daarnaast bevelen onze klanten ons aan bij anderen en dat moet iedereen weten! Zeker bedrijven waar we nog geen zaken mee doen en daarvoor zoeken we jou!

Over IRIS one

Op het hoofdkantoor van IRIS one in Rosmalen hebben we per direct een uitdagende baan voor jou als ‘Telecom Engineer’. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het succesvol implementeren van hosted telefonie installaties en alle zaken daar omheen in bedrijf te stellen.

 

Bovendien ben je in staat hierover een heldere en duidelijke instructie en uitleg over de oplossing te kunnen geven. Daarnaast zal je expertise en ervaring ingezet worden om lopende storingen, problemen of andere support vraagstukken aangestuurd vanuit een serviceomgeving remote of on-site te verhelpen.

Functieomschrijving

De meest belangrijke taak die een Telecom Engineer heeft is het zelfstandig uitrollen van door de projectmanager aangedragen telecom projecten. Hierbij hanteer je een eigen werkwijze en indeling van de voorgenomen planning.

 

Daarnaast handel je een project binnen de gegeven tijd af waarbij je het inlevend vermogen hebt om een eindklant exact en naar verwachting te bedienen. Het is een juiste 50/50 mix van techniek en heldere communicatie. Nadat de opdrachten aangeleverd zijn vanuit projectmanagement heb jij de verantwoording over het verdere verloop wat nodig is om het project tot een succes te laten komen.

 

Jij zal vanuit je technische ervaring en intuïtie de verwachting en gemaakte afspraken waar moeten maken. Waar nodig dien je op hierop in te grijpen en actie te ondernemen. Dit alles wel binnen de vooropgezette planning. Jij bent zelf in grote mate verantwoordelijk voor de kwaliteit die je levert tijdens de uitvoering van een project.

 

Jij bent zelf bevoegd om tijdens een lopend project beslissingen te nemen die nodig zijn om een goede oplevering te waarborgen en de klant tevreden te stellen. Indien noodzakelijk en gewenst kan je hiervoor de hulp inroepen van de betrokken projectmanager. Wanneer je een commercieel vraagstuk/kans signaleert dien je voor de opvolging contact op te nemen met de betrokken adviseur.

Wat ga je doen...

Waar voldoe je aan...

Wat mag je van ons verwachten

We doen simpelweg alles voor je! Uiteraard zijn alle primaire arbeidsvoorwaarden uitstekend op orde, neem bijvoorbeeld ons premievrij pensioen! Daarnaast krijg je de beschikking over de voor jou noodzakelijke middelen als een laptop, auto en telefoon. We willen je beter maken dan dat je al bent en je uitdagen om doelstellingen te realiseren waarvan je tot nu toe alleen nog maar hebt durven dromen…

Interesse gewekt?

Direct reageren dan!

Als onderdeel van de sollicitatieprocedure vragen wij, in het kader van ons integriteitsbeleid, een “Verklaring Omtrent het Gedrag” (VOG). De kosten daarvan mag je bij IRIS one declareren.

Ben je Recruiter of op een andere manier intermediair tussen werkgevers en werknemers, dan willen we je vragen geen acquisitie te plegen naar aanleiding van deze advertentie